Mine værktøjer
Du er her: Forside Scientologi
Handlinger tilknyttet webside

Scientologi

  

Ordet Scientology, eller Scientologi på dansk, betyder bogstaveligt "studiet af sandhed". Det kommer fra det latinske ord "scio" det betyder "viden i den bredeste betydning af ordet", og det græske ord "logos" der betyder "studiet af". Scientologi er studiet og håndteringen af sjælen i relation til sig selv, andre, og livet gererelt.

Jeg har været Scientolog siden 1985, selvom jeg ikke var så engageret i starten som jeg er nu. Scientologi er en anvendelig religiøs filosofi, som kan bruges i alle aspekter af livet. Jeg har studeret filosofien og den tilhørende teknologi indgående. Jeg har samtidigt besøgt eller været i kontakt med alle Scientologi kirkens organisationer, så jeg må siges at være en temmelig habil og vidende scientolog.

Af alle filosofier, religioner eller livsanskuelser jeg har studeret eller været i kontakt med, har ingen som Scientologi givet mig en så omfattende forståelse af livet som helhed. Dette har selvfølgelig været en gradvis udvikling, men har bragt mig til det punkt hvor jeg, trods en kritisk indfaldsvinkel, kan stå inde for hele filosofien og alle dens praktiske anvendelser.

Mængden af Scientologiens materialer er omfattende, og det vil derfor være en svær opgave, med få sætninger, at beskrive hvad Scientologien er og hvad den betyder for mig. Og selvom jeg kunne så er der nok ikke nogen anden mulighed, for den som virkelig selv vil vide, end at studere materialerne selv. Dette gøres lettest ved simpelt hen at læse en bog, men der er også rig mulighed for at sætte sig ind i Scientologi på nettet.